FRANCOUZSKÝ víkend
2. - 4. KVĚTNA
POLÉVKA Bujabéza Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille 105,-
PŘEDKRM Žabí stehýnka grilovaná žabí stehýnka na listovém salátku s limetkovou majonézou a bagetkou 295,-
HLAVNÍ CHODY Hovězí Angus žebra po Burgundsku 500g hovězích žeber z plemene Angus s omáčkou z kořenové zeleniny, bylinek a červeného vína, bramborové purée, mrkvová sláma, tymiánový olej 485,-
Filírované kachní prsíčko na pomerančích 200g kachních prsíček s omáčkou z pomerančů s bramborovo - višňovým purée a libečkovým olejem 325,-
Pečené baby kuřátko 450g pečené baby kuřátko s bramborovo - slaninovým koláčem, lanýžovým demi glace a marinovanými žampiony 425,-
Grilovaná vepřová panenka 200g vepřová panenka s champagne omáčkou, marinovaným bílým chřestem a gratinovanými batáty s parmezánem 355,-
DEZERTY Créme brulée s ovocem 125,-
Vaše rezervace vyslyšíme na tel. čísle 602 237 777
Budeme se na Vás těsit, team Atollo.
|