FRANCOUZSKÝ víkend

2. - 4. KVĚTNA

 

POLÉVKA

Bujabéza

Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

105,-

 

PŘEDKRM

Žabí stehýnka

grilovaná žabí stehýnka na listovém salátku s limetkovou majonézou a bagetkou

295,-

 

HLAVNÍ CHODY

Hovězí Angus žebra po Burgundsku

500g hovězích žeber z plemene Angus s omáčkou z kořenové zeleniny, bylinek a červeného vína, bramborové purée, mrkvová sláma, tymiánový olej

485,-

 

Filírované kachní prsíčko na pomerančích

200g kachních prsíček s omáčkou z pomerančů s bramborovo - višňovým purée a libečkovým olejem

325,-

 

Pečené baby kuřátko

450g pečené baby kuřátko s bramborovo - slaninovým koláčem, lanýžovým demi glace a marinovanými žampiony

425,-

 

Grilovaná vepřová panenka

200g vepřová panenka s champagne omáčkou, marinovaným bílým chřestem a gratinovanými batáty s parmezánem

355,-

 

DEZERTY

Créme brulée s ovocem

125,-

 


 

Vaše rezervace vyslyšíme na tel. čísle 602 237 777

 

Budeme se na Vás těsit, team Atollo.